Споживча інфляція в Україні прискорюється і в магазинах досить активно зростають ціни. Зокрема, дорожчають найпопулярніші м'ясні товари. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

В українських супермаркетах виросли цінники на яловичину та буженину. Водночас середній цінник на бекон трохи знизився, але гаманці українців це практично не відчують.

Ціни на м'ясні продукти. Фото: скрін Мінфін

Ціни на бекон

Бекон "Укрпромпостач" у середньому продається по 409,60 гривні за кілограм, що майже на 3 гривні дешевше, ніж місяцем раніше. Найдешевше продукт пропонується в мережі Megamarket – 315,20 гривні за кілограм, а найвищий цінник у Metro – 464,29 гривні за кілограм.

Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа

Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії

До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ

Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку

Показати ще

Ціни на буженину

Середня вартість буженини "Ятрань" збільшилась із 518,76 до 527,14 гривні за кілограм. Найбільш вигідний цінник на продукт у мережі Megamarket – 501,80 гривні за кіло. В той самий час буженина "Ятрань", запечена з чорносливом, продається по 625,32 гривні за кілограм.

Ціни на буженину. Фото: скрін Мінфін

Ціни на яловичину

Яловичина гуляш додала вартості трохи більше ніж 2 гривні й в середньому пропонується по 294,65 гривні за кілограм. Найдешевше товар у мережі Auchan – 245,90 гривні за кілограм. Ребра не змінилися у вартість та в середньому продаються по 168,95 гривні за кілограм.

Ціни на яловичину. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "осінні" ціни на яблука, виноград та банани: скільки заплатимо за вітаміни.

Також наш портал інформував, у холодильнику миша повіситься: базові продукти подорожчають на 30%.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, філе по 167 гривень, а гомілка - всього 63: супермаркети встановили "осінні" ціни на свинину та курятину.