В українській столиці в День фізичної культури і спорту, 9 вересня, пройдуть бігові змагання "Intersport Ukraine Run 2018". Відомо, що захід намилилися підтримати київські чиновники.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби КМДА.

У зв'язку з підготовкою та проведенням спортивно-масового заходу 8 вересня з 05:00 до 24:00 9 серпня буде заборонено рух транспорту по вулиці Хрещатик.

Крім того, рух транспорту заборонять 9 вересня з 09:00 до 19:30 за маршрутом бігових змагань: вул. Хрещатик - Європейська площа - вулиця Михайла Грушевського - Петровська алея - Паркова дорога - вул. Михайла Грушевського - Арсенальна площа - вул. Івана Мазепи - Арсенальна площа - вулиця Михайла Грушевського - Петровська алея - Паркова дорога - алея Героїв Крут - вул. Івана Мазепи - Арсенальна площа - вулиця Михайла Грушевського - Європейська площа - вулиця Хрещатик.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Головне управління Національної поліції у м. Києві та Управління патрульної поліції у м. Києві Департаменту патрульної поліції забезпечать громадську безпеку, а також супровід учасників під час проведення заходу. Департамент охорони здоров'я забезпечить чергування бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги. Головне управління ДСНС України в м. Києві - чергування пожежнорятувальної техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Хрещатику в Києві 22-річний хлопець пробігся по патрульному авто. В результаті такої "пробіжки", у машини луснуло лобове скло і з'явилася вм'ятина на даху.

Відомо, що дивний інцидент стався навпроти Цуму. Одному з поліцейських вдалося наздогнати хулігана біля Бессарабського ринку, але той через 100 метрів вирвався і знову втік.

Перехожі допомогли затримати нахабу. Тепер затриманого порушника вели двоє поліцейських, які посадили його в патрульне авто.

Варто нагадати, що вважається, що корисна їжа дуже дорога, але насправді подібний принцип харчування може істотно заощадити ваші кошти. До такого висновку прийшли наукові фахівці з Австралії.

Нагадаємо, супер-боксер жорстко здолав непереможного суперника.

Як повідомляв Знай.uа, 5 ефективних видів планки для ідеального тіла.

Знай.uа писав, головні міфи про здоровий спосіб життя.