У середу, 5 вересня, у Києві, на зупинці Караваєві дачі чоловік відкрив стрілянину в тролейбусі під час перевірки документів поліцейськими, спробувавши втекти. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Там уточнили, що ніхто з пасажирів не постраждав, двоє поліцейських отримали незначні пошкодження. У поліції розповіли, що на зупинці громадського транспорту Караваєві дачі поліцейські помітили в тролейбусі чоловіка, схожого на підозрюваного у скоєнні шахрайства при обміні валюти.

Після того, як правоохоронці попросили чоловіка пред'явити документи, він різким рухом дістав зброю і вистрілив у вікно, через яке намагався втекти. Однак оперативники затримали його.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Раніше повідомлялося, що в центрі Києва невідомі розстріляли охоронця. У Печерському районі Києва у вівторок увечері, 4 вересня, сталася стрілянина. За попередньою інформацією, в результаті події отримав поранення з травматичної зброї охоронець ринку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Зараз вже відомо, що до чергової частини Печерського управління поліції надійшло повідомлення про постріли на місцевому ринку. Попередньо встановлено, що конфлікт виник між охоронцем та двома невідомими.

Крім того, правоохоронці вже повідомили, що охоронець одного із закладів зробив зауваження чоловікам, які вели себе досить шумно, однак чоловіки неадекватно відреагували на зауваження охоронця і накинулася на нього з кулаками.

Охоронця доставили в лікарню з пораненням обличчя і шиї, йому надають необхідну медичну допомогу. Правоохоронці спілкуються зі свідками і очевидцями події для встановлення і затримання зловмисників.

Нагадаємо, у центрі Києва сталася стрілянина.

Як повідомляв "Знай.uа", лихі 90-ті сколихнули столицю.

Також "Знай.uа" писав, що п'яний нелюд відкрив стрілянину на популярному курорті українців.