На конференції TEDxKyiv, яка проходитиме 8-9 вересня, був помічений чоловік-мем - Дід Гарольд, також відомий як «Гарольд, що приховує біль» (Harold Hide The Pain). Селфі з інтернет-знаменитістю опублікували ряд користувачів соцмереж.

73-річний Андраш Арато з Угорщини був запрошений на TEDxKyiv в якості одного з речників. Він здобув популярність у 2014 році завдяки своїй усмішці, яка виглядає натягнутою, а його очі в цей момент висловлюють біль.

У звичайному житті у Арато є серйозна професія — інженер-електрик. Раніше він обіймав посаду віце-президента Союзу світла Угорщини. Тому спочатку угорського вченого дратувала його популярність в мережі, але тепер він активно знімається в рекламі і навіть в музичних кліпах.

Раніше повідомлялося, що герой мемів дідусь Гарольд розповів про досягнення Росії. На прокремлівському каналі "РЕН ТВ" показали сюжет про військові досягнення Росії. Одним з експертів пропагандисти показали популярного героя мемів дідуся Гарольда.

Один військовий експерт в програмі все ж був справжнім – командувач ВПС США Френк Горенк. Однак його цитата про те, що російська електронна зброя здатна повністю паралізувати Америку, була вигаданою. Пізніше в кадрі з'являються обличчя інших "військових експертів". Серед них знайшлося місце для радісного дідуся Гарольда. Російські ЗМІ не змогли навіть пошукати знімок підставного спікера, а просто завантажили його з фотобанку.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Зазначимо, що дідусь Гарольд прославився завдяки стоковим фото, на яких його обличчя сяє від натягнутої посмішки. Пізніше його зображення почали використовувати в мемах.

Нагадаємо, в Instagram знайшли найцікавіший акаунт. Чоловік у формі охоронця з трьома підборіддями і "фірмовими" вусами видає на кожному відео пуки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "миле" фото хлопця заблокував навіть Twitter.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кім Кардашян шокувала знімком 20-річної давності.