У понеділок, 10 вересня, робочий тиждень Києва почався з витівок стихії: через безперервні дощі, які почалися ще вночі, дорога стала слизькою, а видимість серйозно погіршилася, через що у столиці з самого ранку фіксують десятки дорожньо-транспортних пригод.

Київ буквально паралізований численними заторами, найгірше справи йдуть на проспекті Перемоги та вулиці О. Теліги. У цьому можна переконатися, відкривши сервіс Google Maps.

Кілометрові автомобільні черги, де затримка в русі становить від 10 до 40 хвилин, зафіксовані на вул. Жилянській, на Великій Окружній дорозі, вул. Набережно-Хрещатицька, вул. Вадима Гетьмана та вул. Великій Васильківській. Також рух дуже ускладнився на вул. Генерала Ватутіна та на Південному мосту при в'їзді.

Але найбільше водіям не пощастило на проспекті Перемоги в районі станцій метро "Академмістечко" і "Житомирська", на вул. Олени Теліги та на бульварі Перова, де в заторах можна простояти до 40 хвилин.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

У більшості випадків величезні тягучки утворилися з-за численних аварій. Згідно з даними google-map, на ранок 10 вересня в Києві сталося близько 20 ДТП.

Нагадаємо, що в ніч на 2 вересня у Рівному підпалили автомобіль Mersedes-Benz S350. Він належав депутату місцевої міськради Святославу Стельмащуку. Інцидент стався близько години ночі.

Раніше також повідомлялося, що у ДТП на Рівненщині зіткнулися чотири машини, багато постраждалих.
Чотири транспортні засоби зіткнулися біля міста Здолбунів, що в Рівненській області, на автодорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів".

Три людини отримали травми в результаті аварії, що сталася 29 серпня на вулиці Коперника у Здолбунові (Рівненська область). Учасниками дорожньо-транспортної пригоди стали чотири автомобілі. Вантажівка "Мерседес" з причепом, "Фольксваген Т4", "Опель Инсинья" і "Рено Мастер".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що головний кандидат на пост тренера Динамо розбився в ДТП.

Також "Знай.uа" писав, що під Черніговом позашляховик потрапив в смертельну ДТП.