Українську столицю знову налякав черговий мажор на дорогому спортивному авто. Так, у Києві на бульварі Лесі Українки невідомий водій влаштував перегони з дрифтом і грубим ігноруванням ПДР.

"Мажори бісяться. Нічний заїзд з порушеннями ПДР в центрі Києва на бульварі Лесі Українки водія автомобіля Maserati", - написано в коментарі до відео, викладеному dtp.kiev.ua в соцмережі Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явилося відео з черговим автохамом, яке не на жарт розгнівало киян. На кадрах видно, як нахабні молодики на авто заїхали прямо на пішохідний міст у Києві.

Автор відео Кирило Максимов спочатку опублікував ролик на своїй сторінці в Facebook, але згодом видалив. Відео зняли пасажири з салону автомобіля. На ньому видно, як машина заїжджає на міст з боку Труханового острова і мчить на великій швидкості по пішохідній зоні до правого берега.

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Перехожим, які, звичайно, ніяк не очікували побачити тут авто, довелося різко тікати з дороги. У свою чергу, нахабні хлопці в машині сприйняли це як забавку. На фоні також чути сміх. Користувачів соцмереж обурила така поведінкою знахабнілих мажорів.

Варто нагадати, що київські "автохами" не припиняють "радувати" жителів і гостей столиці своїми зверхніми витівками і паркуються вже навіть серед дороги.

Разом з тим варто зазначити, що за порушення правил паркування на вулицях українцям загрожують штрафи в розмірі 255, 510 і 1020 гривень: яку конкретно суму доведеться викласти, залежить від того, де саме власник залишив свою машину.

Отже, за паркування у невстановлених місцях водіям доведеться викласти від 255 гривень. Зараз вже відомо, що в основному будуть карати водіїв, які залишили свого сталевого коня на пішохідному переході, газоні, перехресті і тротуарах.

Нагадаємо, кияни провчили чергового автохама.

Як повідомляв Знай.uа герої паркування знову вирішили випробувати нерви киян на міцність.

Знай.uа писав, дівчина показала мажоркам на Mercedes, де їх місце.