У Києві сталась жахлива ДТП, під час якої постраждали чоловік з дитиною.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що водій автомобіля "Дачія" не впорався з керуванням та наїхав на чоловіка з дитиною.

Крім того очевидці розповіли, що у чоловіка відкритий перелом, у свою чергу дитина знаходиться без свідомості. Відомо, що лікарі оцінюють його стан, як критичний. На місці події дві "швидкі", дорога перекрита.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Разом з тим варто додати, що раніше Київський районний суд Харкова залишив у СІЗО головних фігурантів кривавої справи - ДТП на вулиці Сумській, де у 2017 році загинуло шестеро людей.

Так, суддя Попрас постанови залишити обвинувачений у трагічній ДТП у середмісті Харкова. Крім того відомо, що Зайцевій та Дронову продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.

У свою чергу адвокати обох підозрюваних просили суд про обрання менш суворого запобіжного заходу. Зокрема вони наполягали на домашньому арешту.

Так, Геннадій Дронов запевняв, що не збирається ховатися від слідства і запропонував здати свої паспорти, а також нагадав, що в нього хвора мати.

Захисниця іншої обвинуваченої Олени Зайцевої Юлії Козир зазначила, що її підзахисна потребує лікування, яке неможливо надати у стінах слідчого ізолятора.

"Відсутність належного лікування носить характер тортур", - додала адвокат.

Додамо, що українців здивував зовнішній вигляд Олени Зайцевої, який вже аж ніяк не схожий на вигляд людини, яка сидить в СІЗО.

Нещодавно в мережі виникла суперечка щодо макіяжу Зайцевої, зокрема людей бентежили її брови, які, судячи з усього, міг зробити дівчині професіонал. Тепер же українцям не дає споцій інша деталь - громадськість обурило фото підозрюваної, на якому вона помітно погладшала.

Разом з тим варто відзначити, що раніше у столиці РФ популярний російський співак Діма Білан потрапив у ДТП.

Аварія сталась на Ленінському проспекті. Як стало відомо, артист сидів за кермом чорного Ford Mustang. Не впоравшись з керуванням влетів в зад білого Hyundai. Запевняє, що був тверезий. За попередніми даними, нікому з учасників ДТП не знадобилась медична допомога. Всі живі.

Діма Білан потрапив у ДТП

Нагадаємо, кривава ДТП на Закарпатті кинула українців в жах.

Як повідомляв "Знай.ua", нарколог Зайцевої влипла по-крупному, жоден адвокат не врятує.

Також "Знай.ua" писав, що від десятків машин залишилися тільки кров і металобрухт.