У Києві кілька співробітників охоронної фірми побили чоловіка біля одного з супермаркетів АТБ. Про це повідомляють на сторінці в Facebook Київ Оперативний.

Як стверджує автор відео, відвідувач супермаркету зробив працівникам зауваження через калюжі на підлозі і попросив викликати адміністрацію. Працівники ж викликали охоронців, які почали лупцювати чоловіка. Поки невідомо, в чому справжня причина конфлікту.

На відео можна побачити, як охоронці б'ють чоловіка кийками і ногами.

Раніше повідомлялося, що в суботу, 15 вересня, у відомому супермаркеті міста Вишневе Київської області помер чоловік. Відповідна публікація з'явилася в співтоваристві dtp.kiev.ua у Facebook.

Тіло чоловіка виявили в торговому залі одного з супермаркетів "Фора" у Вишневому. У публікації зазначалося, що охоронці не пускали до чоловіка без ознак життя надати допомогу.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Показати ще

"В магазині лежить людина без ознак життя. Охорона не пропускає надати допомогу. Швидкої немає, поліції теж. Можливо, вже мертвий...", — сказано в публікації під фото.

Пізніше в коментарях повідомили, що смерть чоловіка зафіксували в 19:22. Інший користувач написав, що охоронець сам викликав швидку і намагався надати першу медичну допомогу.

Тим часом у коментарях припустили, що миттєва смерть могла статися при інсульті і не тільки. Інші ж запропонували підняти відео з камер відеоспостереження і зазначили, що якщо охоронці діяли й не пускали надати першу допомогу, то ці дії кваліфікує стаття 135 КК України – залишення в небезпеці.

супермаркет

Нагадаємо, Київ налякала містична трагедія. Правоохоронці продовжують з'ясовувати всі обставини справи.

Як повідомляв "Знай.ua", колишнього працівника одного з австралійських супермаркетів підозрюють у тому, що він начинив полуницю швейними голками.

Також "Знай.ua" писав, клієнти нового Ашана в шоці від поведінки керівництва супермаркету.