На станції київського метро "Арсенальна" з 9 жовтня 2018 до 22 січня 2020 року проводитиметься капітальний ремонт ескалаторів.

Про це повідомляє прес-служба столичної підземки.

"Ескалатори в метрополітені - це обладнання, яке працює досить давно і вимагає постійних капітальних ремонтів після проходження певного періоду. Відповідно, 9 жовтня у нас будуть починатися капітальні ремонти всіх ескалаторів на станції метро «Арсенальна». Вони будуть проводитися по черзі - то є по одному ескалатору. Це дуже масштабні роботи, вони займуть часу до 2020 року", - повідомила радник директора Київського метрополітену Наталія Макогон.

В той же час чиновниця наголосила, що на відміну від станції "Політехнічний інститут", на "Арсенальній" під час робіт не будуть обмежувати роботу станції на вхід або вихід.

Однак, у час пік виникатимуть скупчення людей, тому киянам варто враховувати цю інформацію, плануючи свій маршрут, зазначили в прес-службі метрополітену.

Київський метрополітен попередив жителів і гостей столиці про можливі незручності і просить зважати на цю інформацію при виборі маршруту.

"Станція працюватиме в звичайному режимі, проте в пікові години можуть бути невеликі скупчення людей на вхід", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, будівництво метро на Виноградар можуть віддати другу Кремля.

Як повідомляв портал "Знай.ua", столичний залізничний вокзал пережив термінову евакуацію через повідомлення невідомо про мінування потяга.

Також "Знай.ua" писав, київський метрополітен у зв’язку із проведенням на НСК "Олімпійський" концерту Енріке Іглесіаса обмежив на вхід для пасажирів станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого".

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще