У понеділок, 1 жовтня, в супермаркеті "Сільпо", що на вулиці Маяковського, 75/2, в Деснянському районі Києва два підлітки намагалися вкрасти коньяк, текіллу і шоколадку. Їх помітили охоронці, після чого між ними стався конфлікт.

Про це повідомляється в групі в Facebook "Київ Оперативний".

Молодих людей затримали, коли вони намагалися пронести повз касу товар, після чого вони приснули охоронцеві в обличчя газовим балончиком і втекли.

Після цього адміністрації довелося закрити магазин, в якому неможливо було перебувати. Проте, зловмисники несподівано повернулися назад, коли охоронці отримували медичну допомогу.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"На цей раз вони були вже в балаклаві і з бейсбольними битами. Налетіли без зайвих розмов на охорону і почали бити, а потім знову втекли", - інформує ресурс.

Враховуючи те, що одному з хлопців вдалося винести пляшку коньяку, поліцейські завели кримінальну справу за статтею 187 (Розбій) КК України.

Раніше повідомлялося, що любителів випити запашної кави попередили про страшну небезпеку. Так у столиці зафіксовано вже кілька випадків отруєння клофеліном. Після того, як жертва благополучно випиває каву і втрачає свідомість зловмисники обчищають кишені.

У Києві були зафіксовані випадки грабежів людей біля вуличних кавових кіосків.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook київський поліцейський Андрій Ткачов.

"ОБЕРЕЖНО!!! Останнім часом почастішали випадки грабежів після того, як людина вип'є кави в кіоску. У каву підсипають клофелін, і після того, як людина втрачає свідомість її грабують. Не пийте кави у випадкових місцях", - написав правоохоронець.

Нагадаємо, в першому півріччі 2018 року в Україні зафіксували понад 280 тисяч злочинів. За аналогічний період минулого року було скоєно понад 317 тисяч злочинів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києва чоловік намагався вихопити у перехожого сумку з особистими речами, але випадково впав і зламав собі ногу.

Також "Знай.ua" писав, раніше судимий 23-річний мешканець Вінницької області у Києві побив і пограбував двох чоловіків.