В українській столиці зухвалий водій автомобіля "побив" маршрутний автобус. Відомо, що водій маршрутки у бійці участі не брав.

Про це стало відомо завдяки повідомленню та відео "Київ Оперативний" в соцмережі Facebook.

Так, стало відомо, що у четвер, 4 жовтня, близько 21:30, за словами очевидців, водій маршрутки №25 підрізав автомобіль. Щоб помститися, водій авто обігнав громадський транспорт і зупинився разом з ним на зупинці.

Чоловік залишив свою машину і сів у маршрутку, проїхавши з пасажирами до кінцевої. Там водій авто влаштував розборки з маршрутниками. Агресивний чоловік почав бити лобове вікно з боку водія і фари, при цьому кричав маршрутнику, щоб той виходив з транспорту.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Водій маршрутки викликав поліцію. Однак, побивши громадський транспорт, неадекватний чоловік втік до свого авто.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що столична влада проголосувала за ліквідацію маршруток. Стало відомо, коли в столиці зникне остання маршрутка. Новий проект 75 голосами підтримала Київрада законопроект, який має на меті скасувати маршрутні таксі і оновити парк автобусів, тролейбусів і трамваїв. Так, передбачається, що повністю реалізувати закон вийде до 2024 року.

"Необхідно кардинальне реформування системи громадського транспорту в Києві. Зараз 40% маршрутних таксі в столиці курсують незаконно, і дієвого контролю за роботою таких перевізників не спостерігається. Цільова програма повинна вирішити цю проблему", - повідомляє прес-служба КМДА.

Варто нагадати, що пасажирські автобуси з тимчасово окупованої території Донбасу через Росію спокійно їздять по вільним українським містам. Цю інформацію повідомили у прес-службі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. У повідомленні уточнили, що автобуси просто не вказують свій маршрут, вивішуючи на лобове скло знак "нерегулярний".

Нагадаємо, у Києві заборонять маршрутки: рішення вже прийняли.

Як повідомляв Знай.uа поїздка з вітерцем: водій-гуморист возив людей в маршрутці без дверей.

Знай.uа писав, у Києві напали на приймальню депутата.