У четвер, 18 жовтня, на вулиці Героїв Сталінграда в Києві прогримів вибух. У результаті детонації саморобного пристрою постраждав чоловік.

Подія сталася на березі Дніпра. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Києва.

поліція

Як повідомляється, вибух стався внаслідок необережного поводження з бомбою. Рятувальники, які прибули на місце події, виявили чоловіка і надали йому першу допомогу.

Поки що з'ясовується, чи створив сам чоловік саморобну бомбу, чи просто випадково знайшов її. Співробітники поліції з'ясовують обставини події.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Раніше повідомлялося, що останнім часом мережа рясніє численними версіями за мотивами "керченського стрілка", Владислава Рослякова. Чому в свої 18 років він так активно цікавився зброєю, і чому відкрив стрілянину за лічені хвилини до вибуху. На думку відомого українського інструктора по самообороні Антона Фарби подібна ситуація ризикує повторитися з будь-якою дитиною.

Експерт відзначає, що далеко не кожна дитина знає, як себе поводити в таких ситуаціях. А загроза існує, адже у кожній школі можна зустріти такого хлопця, якому немає ніякого діла до інших.

В один момент виявиться: він готовий помститися за знущання, що і зміг зробити Росляков:

"Такий хлопець є в кожній школі. Сидить завжди один. Ні з ким не дружить. Мовчун. Одинак. Вчителі його недолюблюють. Однолітки ігнорують (що ще гірше). Живе з мамою. Ненавидить усіх, зависає в мережі, багато читає. Про те, як можна взяти рушницю і застрелити. Як зробити вибухівку своїми руками. Як поставити кривдників на коліна і змусити вибачатися. Як вибити їм мізки - а потім собі. Щоб одним махом. Всі проблеми. А потім він бачить по телевізору, як хтось зробив це", - коментує Фарба.

Нагадаємо, в політехнічному коледжі Керчі (Крим) стався потужний вибух.

Раніше Знай.ua повідомляв, бійня в Керчі виявилася не першою витівкою Рослякова.

Також Знай.ua писав, ЗМІ розповіли про матір керченської терориста.