На в'їзді до Києва утворився 5-кілометровий затор через перевернуту фуру.

Дорожники досі не прибрали вантажівку зі столичної кільцевої дороги. На бік фура лягла ще вчора пообіді. Вона перекрила половину автомагістралі.

затор

Спочатку вантажівку намагалися стягнути з дороги тягачем. Але той не впорався. Допоки шукали потужнішу техніку, фуру розвантажили. Лишень сьогодні під ранок її вдалося поставити на колеса. Однак відтягнути з дороги знову забракло техніки.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Показати ще

Сьогодні вранці на дорозі знову чималий затор - до 5 кілометрів на в'їзді до Києва. Водії, що проїжджали повз фуру, дивуються, що жодна техніка її поки нікуди й не відтягує. Скільки ж триватиме операція з прибирання фури з дороги, невідомо.

Раніше ми писали, що 13 жовтня вранці на півночі Греції в автомобільній аварії загинуло 11 осіб. Про це повідомляє місцева поліція.

затори в Києві

Правоохоронні органи за попередньою інформацією вважають, що загиблі були мігрантами, які прибули з Туреччини.

Аварія сталася вранці біля міста Кавала. Фургон, в кузові якого знаходилися люди, зіткнувся з вантажівкою і запалав. Врятуватися вдалося лише водієві вантажівки. Він отримав травми і йому надали медичну допомогу.

Водій і пасажири фургона опинилися у вогняній пастці і загинули. Поліція припускає, що загиблі були нелегальними мігрантами.

20 жовтня, біля села Мощана, що у Львівській області, сталася страшна дорожньо-транспортна пригода. На трасі Тернопіль – Львів – Рава-Руська не розминулись фура та автомобіль патрульної поліції.

Як повідомила прес-секретар патрульної поліції Львівщини Мар'яна Шпитака, в результаті аварії один з правоохоронців загинув на місці, другого без свідомості госпіталізували у важкому стані в найближчу лікарню.

"Від удару у фурі пошкодило бак, звідки витекло 500 літрів солярки. Викликали пожежну щоб залити піною", - повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич на сторінці в Facebook. Аварія сталася близько 15:50.

Нагадаємо, копи потрапили у страшну аварію на Львівщині, є жертви.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", пекельна ДТП згубила 11 людей.

Також раніше портал "Знай.ua" передавав, що кривава ДТП під Києвом спровокувала кілометрові затори.