В українській столиці розгорівся жорсткий скандал через м'ясо. І це не просто шматок м'яса, який вкрала кішка з магазину. Це цілий м'ясний прилавок, як на ринку, встановлений не десь біля метро, а просто в київському міському онкологічному центрі. Оброблення м'ясних продуктів організували біля стаціонарного відділення.

Фотографію, яка свідчить про правдивість даної інформації, у соцмережі Facebook опублікувала директор Havas Kyiv Ксенія Морозова.

У дівчини після такого страшного інциденту вистачило сил додати коментар до фото: "Процес проходив без холодильника, а продукти не були навіть упакованими".

"Якщо цей пост знайде менший резонанс, ніж історія з вкраденими колонками Vogue – то я таки відмовлюся проживати далі в цій державі. Ви ніколи не здогадаєтеся, де було зроблено цю фотографію, ну просто тому що це неможливо натягнути ні на яку голову взагалі. Фотографію було зроблено сьогодні людиною, яку я добре знаю, в їдальні сумно відомого Київського Міського Онкологічного Центру на вулиці Верховинній, 69", – повідомила дівчина.

Морозова заявила, що їдальня знаходиться на другому поверсі біля стаціонарного відділення. Вона обурилася подібному явищу, задавшись питанням, чи законно це.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

У відповідь користувачі мережі відповіли, що подібна ситуація спостерігалася колись в Інституті педіатрії, акушерства та гінекології.

"Я таку ж картину спостерігала в коридорах інституту педіатрії, акушерства і гінекології, де лежала з дитиною після операції", "Я, якщо чесно, на жаль не здивована взагалі. Враховуючи загальний підхід до хворих у цьому закладі (є, звичайно і нормальні люди там) то це більш ніж очікувано там", "Жахіття наяву", – прокоментували в мережі.

Варто нагадати, що екс-перша ракетка світу іспанський тенісист Рафаель Надаль після операції на гомілкостопі покинув лікарню на милицях. За словами лікарів, операція пройшла успішно. Лікар, який проводив операцію заявив, що у Надаля є хронічні травми, спричинені професійною кар'єрою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американські вчені розробили протез руки з бездротовим нейростимулятором, який дозволить знову "відчувати" людям з ампутованими кінцівками. Це перший нейроноактивний протез руки (NEPH), який можна використовувати в повсякденному житті.

Нагадаємо, загадкова смерть жінки в маршрутці залишила українцям масу питань.

Як повідомляв Знай.uа зупинка громадського транспорту у Львові перетворилася на морг.

Знай.uа писав, початок народної помсти: загорівся будинок ймовірного організатора вбивства Гандзюк.