У понеділок, 12 листопада, у Києві на проспекті Перемоги біля станції метро Нивки сталася страшна дорожньо-транспортна пригода. Так, автобус врізався в автомобіль Lexus, який у результаті зіткнення втратив керування і в'їхав у стовп.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Також було опубліковано відео з місця аварії.

Повідомляється, що водій Lexus зараз у критичному стані без свідомості. Постраждалого витягли рятувальники ДСНС і відправили до найближчої лікарні.

[embed]https://www.facebook.com/dtp.kiev.ua/videos/2184139474970112/?__xts__

Раніше повідомлялося, що в ніч на суботу, 10 листопада, в Києві автомобіль Renault Megane протаранив критий підземний перехід і врізався в стовп. Аварія сталася у Дніпровському районі Києва на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Хоткевича. Правоохоронні органи вважають, що водій здійснив невдалий поворот і влетів у підземний перехід.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Водій на авто наскрізь пролетів через пластикове перекриття і врізався в стовп. В результаті аварії передня частина авто була сильно пошкоджена, а від капота залишилося лише місиво з заліза.

Нагадаємо, що у Харкові на Московському проспекті сталася аварія. Зіткнулися три автомобілі. В результаті зіткнення одна з машин перекинулася і загорілася. Винуватець ДТП, водій авто втік з місця пригоди до приїзду правоохоронців.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Рівненській області сталася жахлива ДТП. Пасажирський автобус влетів у вантажівку. У результаті аварії три людини загинуло. За даними правоохоронців, аварія сталася близько 14:30 на трасі "Київ-Чоп" поблизу села Пустоіване Радивилівського району.

Також портал Знай.uа писав, що в Одеській області під час повороту під натиском пасажирів відкрилася задні двері і 41-річна жінка випала з транспортного засобу. В результаті жінка отримала серйозні травми, вона впала в кому і її терміново госпіталізували у важкому стані.