В українській столиці активісти спіймали живодерів, які погубили сотні тварин. У мережі з'явилися імена ймовірних злочинців: Майборода Яна і Лобко Вадим. Активісти просять небайдужих громадян про допомогу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню активіста Vladislav Antonov в соцмережі Facebook.

"Вчора ми зловили живодерів - Майбороду Яну, Лобка Вадима. Які погубили сотні тварин. Просимо відгукнутися всіх тих, хто постраждав від рук цих шахраїв і злодіїв прошу під'їхати у Баришівський райвідділ! Так само запрошуємо журналістів! Справа резонансна! Ще прошу приєднатися до нас пару машин, щоб вести чергування в с. Баришівка, щоб мучителі не втекли, як вони це робили раніше. У живодерів залишаються тварини, яких вони ховають і приховують місцезнаходження. Віддавати добровільно не хотіли", - написав активіст.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Стало відомо, що ситуація набагато масштабніша, ніж передбачалося раніше.

"Я був там особисто. Це жах. Врешті змусили їх збирати трупи. Назбирали стільки, що багажник в москвичі навіть не закрився! Хоча крім трупів там не було нічого. Кілька тварин врятували. На жаль, живих сфоткати не встиг. Ми швидко ловили і закривали в машині, щоб маленькі не розбіглися. Місцеві кажуть, що тварин було більше. Частину встигли відвезти кудись. Вони варили кашу з цуценят. І годували цією кашею інших тварин", - додав Vladislav Antonov.

Варто нагадати, що в російському місті Краснодар божевільний живодер замкнувся у будинку і викидав котів з вікна четвертого поверху. Тварини кричали, багато з них отримали серйозні травми, декілька не вижили.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні набувають чинності зміни щодо перевезення домашніх тварин. Тепер ветеринарні документи видаватимуться господарям тільки після перевірки умов перевезень. Актуальна інформація з'явилася в новому наказі Держспоживслужби “Про випадки недотримання правил транспортування тварин” від 31 жовтня.

Нагадаємо, знущання замість допомоги: соцмережі палають через образливе відео з аптеки.

Як повідомляв Знай.uа банда малолітніх живодерів полює за домашніми тваринами українців, копи не діють.

Знай.uа писав, копи загнали унікальну тварину на той світ: відео не для слабкодухих.