У неділю, 18 листопада, у Києві на проспекті Перемоги автомобіль Kia Ceed на величезній швидкості вилетів на узбіччя та врізався в електроопору. В результаті ДТП водій загинув.

Цю інформацію повідомляє "Інформатор".

Страшна аварія сталася близько 3:30, недалеко від заводу "Антонов". Автомобіль їхав у бік станції метро "Нивки".

У поліції розповіли, що водій рухався зі швидкістю 100 кілометрів на годину. Йому не вдалося впоратися з керуванням - близько 150 метрів авто протягнуло по дорозі. В результаті ДТП машина знесла дерева і один стовп, зіткнулася з іншим електричним стовпом і вдарилася об огорожу підземного переходу.

Чоловік, який перебував за кермом, помер від отриманих травм. Поліцейські, які прибули на місце аварії, з'ясували, що крім водія в салоні автомобіля більше ніхто не перебував.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

За попередньою інормації правоохоронців, чоловіку, який перебував за кермом Kia Ceed було 28 років.

Зараз поліцейські намагаються з'ясувати причини ДТП. На місці працювала слідчо-оперативна група. Деталі інциденту встановить слідство.

Нагадаємо, що в Полтавській області в результаті страшного зіткнення двох автомобілів загинув один з пасажирів, ще п'ятеро дорослих та двоє неповнолітніх дітей отримали травми. Про це повідомляє прес-служба поліції.

Зараз вже відомо, що жахлива аварія сталася у Великобагачанському районі Полтавської області на автошляху "Київ-Харків".

Наголошується, що пригода сталася близько 12:30, коли автомобіль ВАЗ десятої моделі і Hyundai зіткнулися лоб в лоб. Обставини і причини аварії встановлюють правоохоронці.

Як повідомляв "Знай.uа", поки родичі плачуть на цвинтарі, винуватця ДТП відпустили додому.

Також "Знай.uа" писав, що зміни в законодавстві торкнуться і пішоходів, відповідальності не уникне ніхто.