Користувачі мережі сміються над відео, на якому група чоловіків штовхає рельсобус Pesa "Укрзалізниці" в депо

Відео опублікував канал на YouTube "Події дня". Судячи по погоді, воно знято десь на самому початку грудня.

Експрес "Київ-Бориспіль" з аеропорту на Центральний залізничний вокзал ламався двічі - 1 та 4 грудня.

Раніше повідомлялося, що стало відомо, що залізничний експрес з Києва в аеропорт Бориспіль Kyiv Boryspil Express зламався посеред дороги вдруге за тиждень.

Популярні новини зараз

Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Про це написав пасажир поїзда Михайло Макаренко на своїй сторінці в соціальної мережі Facebook у вівторок, 4 грудня.

За словами чоловіка, поломка трапилася біля станції Дарниця. Він уточнив, що двигун поїзда заглох і перестав запускатися.

"Поїзд Київ-аеропорт Бориспіль заглох на перегоні Дарниця-Фармацевтична. Не запускається двигун. Стоїмо на перегоні", – повідомив Макаренко.

Пізніше у коментарях під публікацією пасажир експресу додав, що двигун, зрештою, вдалося запустити, але поїзд все одно не рушив з місця і до нього причепили допоміжний тепловоз.

"Запізнення склало близько 30 хвилин. 620 М-0011 притягнув М62 (тепловоз – ред.). Людей в аеропорту попросили почекати наступного, але потім пустили у 0011. За кілька хвилин машиніст попросив людей перейти до наступного прибулий поїзд, і вибачився", – написав чоловік.

Варто відзначити, що на даний момент невідомо, чи всі пасажири встигли на свої авіарейси. При цьому коментарів від "Укрзалізниці" за фактом другого за тиждень інциденту з експресом поки що немає.

Нагадаємо, у приміщенні столичного залізничного вокзалу з'явився зал очікування для пасажирів експресу "Київ-Бориспіль".

Раніше Знай.ua повідомляв, регіональний філіал Південно-Західна залізниця "Укрзалізниці" збирається серйозно озброїтися.

Також Знай.ua писав, вже майже два тижні на бульварі Тараса Шевченка в Києві не працюють залізничні каси.