Мешканці Києва оголосили пошук кращих робіт для номінації на пост антисимволу року в столиці.

Про це повідомляє сторінка "Речовий доказ" у Facebook.

Конкурс символу Києва давно скасували, але заповзятливі українці вирішили використати ситуацію креативно. Так, до минулого, вже скасованим конкурсу допускали відверто лякають роботи, як вінок Титан і чорний квадрат, то в даному конкурсі великі шанси на перемогу у цар-балкона, забудовників або рейдерів.

Свої варіанти можуть ризикнути і відправити всі бажаючі на пошту antisymbol.kyiv@gmail.com. Вони будуть прийматися до 21:00 5 січня.

Володарі усіх призових місць отримають почесні грамоти та дружнє поплескування по плечу від художника Олександра Ройтбурда. Крім нього членами журі також стануть актор Олексій Горбунков і продюсер Олег Гнатів (Mox Perkalaba).

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Раніше повідомлялося, що у Києві на одній з вулиць помітили символ нового 2019 року - свиню. Примітно, що тварина була без господаря, гуляло вздовж дороги. Фотографії хрюші виклав telegram-канал-Хіт Леджер.

"2019 рік ще не настав, а його символ вже гуляє по Києву", - написали в каналі.

Нагадаємо, на муки дітей столична влада відреагувала "галочкою на папері": учні Позняків продовжать навчатися у вбиральні. Поява обіцяного нового навчального закладу може розтягнутися на тривалий термін.

Як повідомляв Знай. ua, за два місяці кияни залишили понад 55 тисяч скарг на погане опалення. Разом з тим, жителі продовжують отримувати квитанції з космічними сумами.

Знай. ua писав, що у Києві чоловік впав у крижаний Дніпро, але на допомогу прийшла прекрасна жінка-водолаз. Чоловік перебував у близько 300 метрах від берега.