В Міжнародному аеропорту "Бориспіль" сталась надзвичайна подія. Символ Нового року звалився просто під ноги відвідувачів. У залі терміналу впала велика новорічна ялинка.
Про це інформує dtp.kiev.ua на сторінці у Facebook.

"Масштабне авіаційна подія в корупційному і дорогому аеропорт Бориспіль: впала красива новорічна ялина", - передає інтернет видання dtp.kiev.ua на своїй сторінці у Facebook.

Про постраждалих і причини події не відомо. Керівництво аеропорту "Бориспіль" не коментує.
Фото з місця НП потрапили в мережу ввечері, 23 грудня.

Аеропорт "Бориспіль" приготував українцям неприємний подарунок під новий рік
Міжнародний аеропорт "Бориспіль" тимчасово вводить обмеження на прибуття імпортних вантажів через їх великі сезонні обсяги, про що повідомляє прес-служба аеропорту.
Термін дії обмежень – з 24 грудня 2018 року по 4 січня 2019 року.

Нагадаємо, російському співакові Віктору Салтикову заборонили в'їзд в Україну – він не зміг залишити столичний аеропорт "Бориспіль", куди прибув ще 20 грудня.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, негода у столиці зіпсувала всі плани пасажирів. аеропорт "Київ" масово переніс рейси. Також затримки вильотів виникли на летовищах Одеси, Харкова та Львова.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав, що сніжна буря раптово розвернула літак з українцями. На шляху до столичного аеропорту літак з єгипту змушений був летіти на посадку до Одеси. До Києва пасажирам літака довелося добиратися поїздом.

Пасажир поскаржився, що бортпровідники в цій непростій ситуації вели себе по меншій мірі дивно – закрилися і не надали жодних пояснень щодо того, що відбувається.

Також ми писали про те, як зекономити на купівлі квитків на літак. Фахівці розповіли, що є спосіб придбати квитки на рейс до 50% дешевше.

Дивіться: Експрес до Борисполя. Переваги та недоліки