У вівторок, 25 грудня, у Голосіївському районі української столиці сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю шести автомобілів, повідомляє "Київ оперативний". Три аварії поспіль відбулися на перехресті вулиць Протасова і Малевича.

Як стало відомо, першими зіткнулися два позашляховики Range Rover, при цьому удар був такої сили, що один з автомобілів викинуло на огорожу і він зніс секцію паркану.

Через нетривалий час на тому ж місці Renault врізався в Daewoo Lanos, водій Kia, який їхав сдледом, зреагував і зробив спробу уникнути зіткнення. Це йому вдалося, але ось виїзд на зустрічну закінчилася все ж сумно – назустріч їхала Toyota, розминутися з якої не представилося можливим.

На щастя, ніхто з водіїв та пішоходів не отримав тілесних ушкоджень, і медична допомога нікому не знадобилася. Цього не можна сказати про автомобілі, які отримали серйозні механічні пошкодження і потребують ремонту.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Не так давно не менш серйозна аварія сталася і у Вінницькій області, де автобус, що прямував з Одеси в Бари, зіткнувся з мікроавтобусом, в результаті чого чотири людини отримали травми різного ступеня тяжкості.

Згідно з отриманою інформацією, 28-річний водій мікроавтобуса не впорався з керуванням, авто кілька разів розвернуло і винесло на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з автобусом. Відзначається, що удар був дуже сильним – автобус відкинуло в паркан одного з прилеглих дворів.

Троє пасажирів мікроавтобуса госпіталізовані з різними травмами, ще один постраждалий від медичної допомоги відмовився. Винуватцю аварії загрожує обмеження волі строком до 3-х років.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Індії сталася аварія за участю кількох десятків машин, яка забрала життя багатьох людей.

Як повідомляв портал "Знай.иа": у Мексиці жахлива авіакатастрофа забрала життя високопоставлених пасажирів.

Також "Знай.иа" писав, що в Житомирській області сталася аварія, в результаті якої постраждала народний депутат.