У самому центрі столиці сталась надзвичайна подія - біля входу на станцію метро "Палац спорту" біля ТРЦ "Гулівер" підлітки з кулаками накинулись на чоловіка.

Про це повідомляє на сторінці Facebook Ілона Силенко, яка в ході події отримала тілесні ушкодження та погрози.

"Приблизно в 20:00 - 20:10 ці нелюди компанією з 10-15 чоловік побігли за чоловіком на моїх очах і, збивши його з ніг, почали по-звірячому бити його ногами по печінці, голові. Я почала просити, щоб зупинилися, на що дівчата кинулися і почали намагатися бити мене. Я викликала поліцію. Вони втекли, але на станції метро ми знову зустрілися і завдяки чоловікові затримали кількох", - розповіла Ілона.

Дівчина одразу ж звернулась до правоохоронців та написала заяву на кривдників.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Для ФОП вступили у дію нові правила

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

"Якщо ви знаєте батьків або цих нелюдів, пам'ятайте, що дівчата на фото не дівчатка, особливо, якщо вони навчаються в одному класі з вашими дітьми! Прошу написати імена, якщо когось впізнаєте!" - попросила Силенко.

Зазначимо, підлітків затримали поліцейські. Наразі всі обставини з'ясовуються.

Нагадаємо, у Києві біля станції метро "Університет", на території ботанічного саду безпритульного чоловіка жорстоко побили та підрізали.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві колишня вчителька мало не вбила всіх мешканців багатоповерхівки. Жінка хотіла звести рахунки з життям та пеперізала газовий провід.

Також Знай.ua писав про те, що в одному з супермаркетів "Сільпо" у Києві сталась трагедія. Помер покупець, чоловіку раптово стало зле у відділі солодощів.