30 січня в Києві буде виступати група Twenty One Pilots. Перед концертом відомих музикантів в столиці скоріш за все активізуються шахраї, які продають неіснуючі квитки.

Афера з квитками на Imagine Dragons в 2018 році набрала надзвичайного розмаху. Тоді тисячі фанатів буквально пролетіли – ні грошей, ні квитків. У цьому році жителі столиці зможуть потрапити на концерт легендарної групи Twenty One Pilots, і ризик бути обдуреним все ще зберігається.

Twenty One Pilots

Про це стало відомо завдяки компанії-організатору концерту Pop Corn CA.

За словами представниці компанії Лідії Клов, всі квитки скінчилися ще 14 листопада 2018 року.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Якщо ви ще не купили квиток на концерт в Києві – відмовтесь від цієї ідеї. Sold out ми оголосили ще 14 листопада, квитки не можуть з'являтися нізвідки. Їх просто немає, квитки розкуплені. Якщо ви купуєте квиток сьогодні на сайті OLX Україна, у приватних осіб або в компанії, яка займається перекупкою і розповсюдженням квитків, ми не несемо відповідальності за достовірність цих квитків", — говорить Лідія.

Також вона зазначає, що неможливо заздалегідь звернутися в поліцію, оскільки порушення може бути зафіксовано лише тоді, коли чоловік прийде з підробленим квитком на концерт і не зможе потрапити на нього. До того ж, як кажуть в Pop Corn CA, перевірити, що квитки у приватних осіб реальні – неможливо.

"Будь-хто міг придбати один справжній квиток, розмножити штрих-код і продати 20 або 1000 дублікатів. На всіх цих дублікатах штрих-код буде справжнім, але в зал за нього потрапить тільки одна людина — той хто першим прийде в Палац Спорту. Решта 20 або 1000 залишаться на вулиці", — говорить Лідія Клов.

Також вона зазначає, що і перекупники, які купують квитки на офіційному ресурсі Concert.ua можуть спокійно помістити штрих код на своєму бланку і продати його неуважним покупцям.

Нагадаємо, Помер культовий джазовий музикант: його пісні робили світ трішки яскравіше

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Полякова у басейні засвітила ідеальні сідниці: який горіх

Також Знай.ua" писав про те, що Художниця показала реальне життя мам в кумедних малюнках. Кожна впізнала себе