Багатостраждальний Шулявський шляхопровід у Києві демонтують в березні 2019 року.

Шулявський шляхопровід

Про це в понеділок, 4 лютого, повідомили у прес-службі Київської міської ради.

У повідомленні йдеться, що водії знову почали скаржитися на стан покриття Шулявського шляхопроводу. Тому в КМДА, починаючи з 30 січня, розпочали ремонтні роботи на мосту.

"Роботи виконує генпідрядник реконструкції транспортної розв'язки на перетині пр-ту Перемоги з вул. Гетьмана, ТОВ "Північно-Український будівельний альянс". Просимо водіїв з розумінням поставитись до незручностей і звертати увагу на обмежувальні знаки, щоб уникнути можливих ускладнень руху та аварійних ситуацій. Наступним етапом буде ремонт проїжджої частини об'їзних доріг - вулиць Нестерова, Цедіка, Гарматній і Виборзькій ", - розповіли у КМДА.

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Варто нагадати, що розмови про реконструкцію Шулявського мосту ведуться вже понад два роки. При цьому терміни демонтажу постійно змінюються. Представники КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд" повідомили, що перекриття транспортного руху через основний проїзд Шулявського шляхопроводу і його демонтаж попередньо заплановані на 15 березня цього року.

Нагадаємо, Шулявський міст у Києві планувалось перекрити і демонтувати навесні 2019 року. Це один з найбільших цьогорічних інфраструктурних об’єктів столиці.

Кияни неабияк очікують реконструкцію Шулявського моста.

Ось таким буде новий Шулявський міст, пише KyivLIVE. Розв'язку планують з трьома з'їздами та кілометровою велодоріжкою завширшки 2 метри.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в окупованому Криму знову стався інцидент на "будівництві століття". Цього разу окупантів спіткала неприємність на автопідходах до Кримського мосту.

Також Знай.ua писав про те, що у середу, 23 січня, стало відомо про те, що київська влада планує ремонт іще одного столичного мосту.