Прикрий інцидент стався у понеділок, 4 лютого, в Києві. За адресою вулиця Борщагівська, 173/187 з вікна багатоповерхівки випав хлопчик. На щастя, дитина залишилася живою.

Дзвінок на лінію екстрених служб надійшов близько 20:30. Про це Інформатору стало відомо на місці події.

За попередньою інформацією, дитина випала з вікна шостого поверху десятиповерхового будинку. В результаті падіння 12-річний хлопчик отримав травми і був госпіталізований в дитячу лікарню "Охматдит".

Популярні новини зараз

Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Що саме стало причиною падіння — на даний момент невідомо. Мати хлопчика поїхала в медичний заклад разом з медиками.

Правоохоронці не встигли взяти у неї пояснення. На місці працював екіпаж патрульної поліції, медики та слідчо-оперативна група. Деталі інциденту з'ясовуються.

Нагадаємо, молода дівчина під Києвом викинулась з вікна багатоповерхівки: подробиці. Після падіння дівчина одразу ж померла. Розглядається версія про самогубство.

Як повідомляв Знай.uа, летіла з 10 поверху: сміливий сусід героїчно спіймав дворічну дівчинку. Для подальшого обстеження дівчинку направили до лікарні. Рятувальники встановили, що дівчинка перебувала в квартирі без нагляду батьків. Вийшла на балкон, стала на стілець, нахилилася і впала через перила балкона на мотузки для білизни поверхом нижче. Дитину врятував мешканець будинку, який зайшов у квартиру і зняв дівчинку з мотузок на балконі.

Також Знай.uа писав, 12-річна українка зробила крок з балкону назустріч смерті в Італії: фото з місця трагедії. В італійському місті Вогера українка померла у віці 12 років. Вона випала з балкону другого поверху.

Інцидент стався перед Новим роком. Дитина померла практично відразу. Місцева поліція з'ясувала, що дівчинка була вдома сама. Швидка і поліція були викликані відразу ж. Це зробили мешканці будинку на вулиці Белліні. Вони почули шум удару з боку двору, вийшли і помітили дитину, яка лежала на асфальті.

Наголошується, що українка ще дихала після того, як впала. Лікарі не змогли її врятувати – травми виявилися несумісні з життям, і вона померла в швидкій допомозі.