На початку лютого столичний боксер Віктор Сидоренко накинувся з кулаками на групу підлітків - нібито за сніжок, який ті запустили в лобове скло його автомобіля. Тепер же в мережі оприлюднили повне відео вуличного інциденту, який викликав бурхливе обговорення серед українців.

На записі з камер спостереження видно, як Сидоренко вискочив з авто і погнався за підлітками. Тінейджери не намагалися тікати. Швидше за все, вони не очікували, що за подібні пустощі вони отримають таких стусанів. Тим не менш, спортсмен вирішив не говорити, а діяти звичним для себе способом.

Анатолій Вовк, батько одного з постраждалих підлітків, розповів, що троє школярів госпіталізовані та перебувають на стаціонарному спостереженні.

Віктор Сидоренко є чемпіоном світу з кікбоксингу, призером світу з муай-тай, чемпіоном світу по боксу серед професіоналів за версією UBA. За період 2003-2008 рр. він провів на професійному рингу 14 боїв, з них 11 перемог здобув достроково.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Багато користувачів підтримали боксера, але інші вважають, що професійний спортсмен розпустив руки дарма: "дитинства не було, чи що". Сам Сидоренко з цього приводу сказав: "Так, це був я. Я б не сказав, що сніжок кинули. Закрили лобове, як це може бути сніжок? Я думаю, що вони спеціально це на телефон знімали ... думали що я поїду .. . Якби я виїхав на машині, я б потрапив в аварію ".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що острівці безпеки на київських дорогах відтепер надійно захищені стовпчиками, які завадять автомобілям паркуватися на них. Необхідність у цьому існувала давно, оскільки машини обмежували видимість і могли призвести до ДТП.

Як повідомляв портал "Знай.uа": нещодавно дві станції столичного метро екстрено закрили, оскільки отримали анонімне повідомлення про замінування. Після проведеної перевірки будь-яких вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Також "Знай.uа" писав, що біля паркану однієї з київської шкіл знайшли гранату – вона лежала просто на вулиці. Правоохоронці встановили, що у гранати не було детонатора і зробили висновок, що вона була навчальною.