Пізно ввечері 29 березня у Києві сталася моторошна ДТП, внаслідок якої загинула людина.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що аварія сталась на Північному мосту у Деснянському районі. Свідки трагедії розповіли, що водій автомобіля Subaru Legacy їхав на величезній швидкості та дуже небезпечно маневрував зі смуги у смугу, створюючи небезпечні ситуації.

Проте у якусь мить водій не впорався з кермуванням, вилетів з дороги та врізався у пішохідний знак та електроопору. Внаслідок удару один пасажир авто загинув на місці, ще одного та водія у важкому стані госпіталізували до медичного закладу.

Варто нагадати, що адвокат Дмитро Марцонь, який представляє інтереси родичів загиблих Алли та Анастасії Сокіл, Ніни Кобесової і Наталії Умаєвої, розповів шокуючі новини у справі про аварію.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Він зазначив: "Реагують надзвичайно погано. Це знову змусить їх ходити в суд, переживати все це горе, страждати. Така перспектива нікого не радує". Також адвокат нагадав, що за виплату компенсацій досі ніхто не брався. Адвокати підсудних навіть не зволили звернутися до потерпілих і їх представників.

Марцонь наголосив: "Ніяких виплат не було, ніхто до нас не звертався. Я навіть у адвоката Дронова Сергія Перепелиці питав, чи планують щось виплачувати. Мені відповіли, що, якщо автомобіль продадуть, тоді, може, щось дадуть, але незрозуміло, коли і кому. Ніяких конкретних термінів і пропозицій".

Нагадаємо, спонтанний "реванш" зими в середу 27 березня став причиною страшної автокатастрофи на Бориспільській трасі в Києві. За короткий проміжок часу врізалися один в одного і злетіли з дороги більше двох десятків автомобілів.

Як повідомляв "Знай.ua", кожен європейський виробник починаючи з 2022 року буде зобов'язаний оснащувати автомобілі інноваційними системами безпеки.

Також "Знай.ua" писав, що народні депутати на численні вимоги українців збирають переглянути закон про покарання водіїв-порушників та призначити більші штрафи за перевезення дітей без автокрісла. Також посилиться покарання за водіння без ременя безпеки.

Вибори президента: вся соціологія - брехня. Дмитро Гордон