В Україні православні незабаром відзначать світле свято Великодня і радості додають вельми тривалі офіційні вихідні. З'явилася інформація, що в українській столиці на великодні вихідні весь міський пасажирський транспорт подовжить час роботи.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби КМДА.

За інформацією КМДА, київський метрополітен у ніч з 27 квітня на 28 квітня працюватиме на одну годину довше, а 28 квітня метро відкриється на годину раніше. Крім того, передбачено продовжити роботу наземного пасажирського транспорту в ніч з 27 квітня на 28 квітня на одну годину і почати роботу 28 квітня на одну годину раніше. Тим самим буде організовано перевезення пасажирів за маршрутами, які проходять біля станцій метро.

Київське метро

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також планується збільшити кількість транспорту, що курсує біля місць проведення богослужінь. А в самих місцях богослужінь під час святкування Великодня ввести додаткові зупинки. Зокрема, додатково планується залучити 407 одиниць рухомого складу, всього ж працюватиме 2265 одиниць транспорту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в деяких областях України на 27 і 28 квітня будуть опади, очікуються грози. Такий прогноз дає синоптик Наталка Діденко в своїх соцмережах. Дощі пройдуться по західній Україні, а також у північній частині. При цьому на решті території країни переважатиме суха погода, хіба що до кінця дня 28 квітня у Харківській та Луганській області очікуються невеликі дощі з грозами.

Нагадаємо, Лазарева субота 2019: чого в жодному разі не можна робити в цей день.

Як повідомляв Знай.uа Великдень 2019: як правильно підготуватися до великого свята.

Також Знай.uа писав, погода на 27 квітня: Великдень принесе сильне похолодання.