В українській столиці сталася кривава історія. Так, під час побутового конфлікту 15-річний підліток накинувся з ножем на власну матір і бабусю. Відомо, що інцидент стався на бульварі Дружби Народів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Головного управління Нацполіції Києва.

поліція

За попередніми даними копів, хлопець прийшов додому п'яним і посварився з матір'ю та бабусею. Скандал закінчився тим, що підліток схопився за ніж і став наносити удари спочатку матері, а потім бабусі.

Чоловік з ножем

Після того, що сталося, хлопець сам зателефонував у поліцію і викликав швидку. Обох потерпілих жінок госпіталізували. У них численні поранення голови і тіла. У даний момент підліток затриманий. Йому інкримінують замах на вбивство.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Зазначається, що сім'я вважалася благополучною, а сам підліток раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв. Зараз з хлопцем працюють співробітники ювенальної превенції, психологи, працівники соціальних служб та слідчі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до лікарні в смт Березнегувате Миколаївської області з місцевої залізничної станції було доставлено двоє чоловіків. Вони були пасажирами поїзда і у обох були ножові поранення. Повідомлення про кривавий інцидент надійшло в поліцію ввечері в четвер, 11 квітня, передає відділ комунікації Миколаївської області.

В медичному закладі 31-річний житель Херсонської області розповів, що їхав у вагоні плацкарта, на сусідній полиці їхав п'яний чоловік, який напав на нього, коли він уже спав. Сусід по полиці вдарив його ножем у шию. Постраждалий схопився з місця, але чоловік продовжував наносити йому удари в руку і область коліна.

Нагадаємо, у Запорізькій області чоловік проломив голову маленькій дівчинці і втік: запам'ятайте цю пику.

Як повідомляв Знай.uа над відомим бізнесменом розправилися в Одесі: перші подробиці і кадри.

Також Знай.uа писав, Джордж Клуні захистить геїв від смертельної небезпеки: вчинок справжнього чоловіка.