У четвер, 25 квітня, в Києві на проспекті Науки машина на великій швидкості збила 11-річну дівчинку. Вона переходила дорогу на пішохідному переході і потрапила під колеса Nissan.

Очевидці повідомляють, що водій їхав на величезній швидкості, і не встиг загальмувати. Дівчинку від удару відкинуло на декілька метрів, так вона і залишилася лежати на асфальті без ознак життя. Водій зник з місця події.

Школярку терміново госпіталізували у важкому стані. На даний момент вона знаходиться в реанімації і до неї підключений апарат штучного підтримання життя. Її стан зараз вкрай важкий, а життєдіяльність підтримують тільки препарати і апарати.

Так, у неї діагностували розрив легенів (ліве більшою мірою), розрив селезінки (її видалили під час операції), крововилив в черевній порожнині, забій серця, нирок, розрив печінки, розрив діафрагми – 4 сантиметри, перелом ребер, плечової кістки. Також черепно-мозкова травма.

В ніч з 26 на 27 квітня лікарі виявили, що почався набряк мозку, поставили датчик і на даний момент стежать за внутрішнім черепно-мозковим тиском. Далі медики будуть вирішувати питання з переломами тазу і хребта. Але обстеження не можуть провести через нетранспортабельності дитини. З 25 на 26 квітня під час видалення селезінки лікарі зупинили внутрішня кровотеча.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

На даним момент сім'я потребує матеріальної допомоги для порятунку дівчинки. Лікування та підтримку життєдіяльності дуже дорогі. Реквізити є в пості чоловіка сестри постраждалої дівчинки.

Нагадаємо, легковик прорізала маршрутку, є загиблі, перші кадри 18+.

Як повідомляв Знай. ua, Зайцева подає на апеляцію, українці в сказі від такого нахабства.

Знай. ua писав, що 30 машин перетворили дорогу в смертельну пастку.