У вівторок, 30 квітня, у Київському метрополітені на станції метро "Золоті ворота" з платформи прямо на рейки впав пасажир.

Метро

Про це повідомляє Київ Оперативний у Facebook та публікує відео інциденту.

"На станції метро "Золоті Ворота" чоловік впав з платформи. На щастя, його встигли дістати інші небайдужі пасажири", - йдеться в повідомленні.

На кадрах відно, як чоловік лежить на рейках метро після того як упав з платформи. Трохи пізніше двоє небайдужиїх чоловіків спустилися до який лежав на рейках чоловіка і підняли його на платформу.
У коментарях під відео люди почали бурхливо обговорювати ПП в київському метро - кияни обурилися бездіяльності людей на платформі.

"Виявилося, що з цілої купи мужиків на пероні, тільки двоє виявилися чоловіками!", – написали під відео.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Нагадаємо, у столиці в "Київському метрополітені" помер чоловік. Йому раптово стало погано після того, як він вийшов з вагона.

Київське метро

Інцидент стався у суботу, 23 березня, на платформі станції метро "Олімпійська". На вигляд чоловікові було близько 70-75 років. Очевидці трагедії розповіли, що він вийшов з вагона на станції метро. Потяг рушив в бік центру Києва від станції "Палац Україна" до "Олімпійської". Чоловік раптово схопився за серце і впав на платформу. Трагедія сталася близько 8:20

Як повідомляв раніше Знай.ua, ввечері в понеділок, 15 квітня, стало відомо, що біля станції київського метро "Арсенальна" обрушилася частина будівельної конструкції. Про це повідомляє Київ оперативний.

Вагон метро

Так, за попередньою інформацією, з-під проваленої конструкції співробітники поліції дістали двох будівельників. Медики "швидкої допомоги" розповіли, що чоловіки не отримали серйозних травм.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві на проспекті Науки сталася серйозна ДТП: кросовер Nissan збив на "зебрі" 11-річну дівчинку.