У Києві місцеві жителі скаржаться на потворні статуї на дитячих майданчиках, від яких у всіх волосся стоїть дибки. Так, комунальники вирішили, що на дитячому майданчику на вулиці Волинській будуть красиво виглядати фігури звірів з "кривавими очима". Тому вони їх пофарбували.

Про це написала місцева мешканка у Facebook-групі "Типова Солом'янка".

Жінка зазначила, що тепер діти бояться ходити на майданчик. У коментарях користувачі пропонують написати заяву в поліцію про скоєння злочину працівниками ЖЕКу.

Нагадаємо, що в українській столиці у Дарницькому районі в парку "Позняки" встановили вельми цікаву скульптуру. Вона оформлена у вигляді молодого модника, який тримається за дерево.

Як повідомляв портал Знай.uа, в одному із залів київського Будинку вчителя під час уроку бальних танців обвалилася стеля. В залі займалися 8-річні діти, однак обвал стався, коли в приміщенні на занятті були десятки дітей школи танців "Кияночка".

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що київські комунальники влаштували дивовижний ремонт провулка Чаплигіна. Співробітники комунальних служб вирішили відремонтувати дорогу, яка взагалі не покрита асфальтом.