У Києві патрульним вдалося врятувати життя чоловікові, який ледь не випав з вікна багатоповерхівки. Про це розповіли у патрульній поліції столиці.

Як зазначається, про дивну поведінку чоловіка правоохоронцям повідомила небайдужа мешканка району. Вона побачила, як невідомий громадянин перелазить через огорожу балкона, трощить предмети та викидає їх на вулицю з вікна. Вона припустила, що чоловік має намір стрибнути донизу.

На місце події на вулиці Борщагівській виїхав патрульний екіпаж. Прибувши за вказаною адресою, поліцейські миттєво піднялися на четвертий поверх та дивом встигли впіймати чоловіка, який вже повис на карнизі балкона.

Дівчина-поліцейська з усіх сил допомагала напарнику затягувати самогубця-невдаху до квартири. Лікарі, які під’їхали за викликом, забрали неадекватного громадянина до лікарні.

«Куди він зібрався?», «Дівчинці респект! Маленька, але сильна!», «Під сіллю був, напевно», - пишуть у коментарях до повідомлення кияни.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Нагадаємо, що у Російській Федерації 13-річний підліток покінчив життя самогубством через сварку з матір'ю.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Тернополі п'яна вчителька зробила страшне з семикласником: закрилася в спортзалі і…

Також Знай.uа писав, що під багатоповерхівкою раптово натрапили на розпластане тіло молодого юнака: стрибнув з величезної висоти.