У Києві знову прорвало трубу з гарячою водою. Про це повідомили в телеграм-каналі Kyiv NEWS.

Повідомляється, що трубу прорвало сьогодні, 29 березня на Печерську.

За інформацією джерела вода пішла вниз на Кловську, автомобілі пливуть.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

"Знову в центрі уваги елітний Печерський район. Цього разу, по мимо гейзерів, на Печерському узвозі утворилися справжні термальні джерела. Прорвало трубу гарячої води, вся вода пішла вниз на Кловську, автомобілі пливуть",- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Києві на вулиці Жмеринська, 10 посеред дороги утворилася величезна яма. Про це стало відомо, що в суботу, 27 березня.

Поки невідомо, чому на зазначеному місці утворилася яма таких розмірів. На оприлюднених фото видно, що яма утворилася прямо посеред проїжджої частини і викликала у водіїв багато незручностей. Адже водіям доводиться об'їжджати яму, а це викликає тягучки на цій ділянці дороги.

Фото Національної поліції

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Також «Знай.иа " писав, що Вулиці Києва заливає струмками окропу, комунальники знизують плечима- " Весна!" 26 березня 2021 року в Києві на бульварі Дружби Народів прорвало трубу з гарячою водою. Через прорив труби було ускладнено рух на на дорогах в цьому районі.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь... НП сталася на проспекті Лобановського недалеко від зупинки Бєлгородська.