Популярна українська телеведуча Марічка Падалко розповіла, як готує какао для своєї родини. Відповідний пост вона опублікувала в Instagram.

Вона розповіла, що її діти полюбляють какао, особливо у кафе, однак через локдаун у столиці

«На новому локдауні я тепер можу побути домашнім баристою. Бо в нашій родині, якщо ми кудись і заходимо «на каву чи чай»- усі, окрім мене, замовляють насправді какао», - розповіла вона.

Також Падалко додала, що її діти, як і дорослі в родині, прихильники несолодких напоїв, тому магазинне «дитяче» какао їм не смакує.

«Тому я зовсім трохи заморочилася і зробила «какао як із кафе» - без грудочок і без пінки!», - похвалилася вона.

Популярні новини зараз

Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше

Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі

Показати ще

Вона також подала рецепт улюбленого напою (в розрахунку на порцію):

  • одна повна чайна ложка какао 20-22%

  • одна неповна чайна ложка цукру
    50 мл окропу

  • 150 мл молока.

Для приготування потрібно просіяти какао в миску через ситечко, додати цукор та влити 50 мл окропу, після чого перемішати все за допомогою вінчика. У каструлі нагріти молоко, вилити в нього какао з цукром.

Помішуючи вінчиком, довести все до кипіння і трохи потримати на маленькому вогні.

«Це неймовірно смачно», «Дякуємо за такий рецепт», «Клас! Треба спробувати, дуже дякую!», - захоплено пишуть фанати.

Нагадаємо, що Марічка Падалко розкрила секрет ідеального сніданку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ектор Хіменес-Браво показав рецепт млинцевого торта"Червоний оксамит".

Також Знай.ua писав, що Марічка Падалко розповіла, як смачніше приготувати "бите скло".