Популярна українська телеведуча Марічка Падалко розповіла, як готує какао для своєї родини. Відповідний пост вона опублікувала в Instagram.
Вона розповіла, що її діти полюбляють какао, особливо у кафе, однак через локдаун у столиці
«На новому локдауні я тепер можу побути домашнім баристою. Бо в нашій родині, якщо ми кудись і заходимо «на каву чи чай»- усі, окрім мене, замовляють насправді какао», - розповіла вона.
Також Падалко додала, що її діти, як і дорослі в родині, прихильники несолодких напоїв, тому магазинне «дитяче» какао їм не смакує.
«Тому я зовсім трохи заморочилася і зробила «какао як із кафе» - без грудочок і без пінки!», - похвалилася вона.
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Вона також подала рецепт улюбленого напою (в розрахунку на порцію):
- одна повна чайна ложка какао 20-22%
одна неповна чайна ложка цукру
50 мл окропу
150 мл молока.
Для приготування потрібно просіяти какао в миску через ситечко, додати цукор та влити 50 мл окропу, після чого перемішати все за допомогою вінчика. У каструлі нагріти молоко, вилити в нього какао з цукром.
Помішуючи вінчиком, довести все до кипіння і трохи потримати на маленькому вогні.
«Це неймовірно смачно», «Дякуємо за такий рецепт», «Клас! Треба спробувати, дуже дякую!», - захоплено пишуть фанати.
Нагадаємо, що Марічка Падалко розкрила секрет ідеального сніданку.
Як повідомляв портал Знай.uа, Ектор Хіменес-Браво показав рецепт млинцевого торта"Червоний оксамит".
Також Знай.ua писав, що Марічка Падалко розповіла, як смачніше приготувати "бите скло".