Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс досить активно веде свої сторінки у соцмережах. Тут вона ділиться зі своїми прихильниками новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу на свій сторінці у фейсбук у День народження своїх синів Матвія і Тимофія показала щасливе сімейне фото. Цього року двійнятам виповнилося сім років. Телеведуча зізналася, що їй не віриться, що її сини так швидко ростуть і вже святкують семиріччя.

Скріншот допису у фейсбук


"Люблю їх безмежно! І кожного дня вчуся бути кращою мамою. Часом можу бути суворою і прискіпливою, а іноді навпаки. Вдячна Всесвіту за двох моїх хлопчиків. Свого часу ви знайдете всі дописи, які я вам пишу. Тому щиро вкладаю сенс в кожне слово. Привіт вам з минулого))", - зазначила Неля Шовкопляс.

При цьому зірка відмітила, що вона впевнена, що у житті її синочків все складеться як найкраще, а якщо буде потреба вона завжди прийде їм на допомогу.

"Впевнена, у вас обох все вдасться у житті! А я у будь-якій ситуації підтримаю і допоможу. Насолоджуйтеся своїм дитинством, цінуйте один одного і мрійте аж до зірок", - підсумувала телеведуча.

Раніше повідомляли, Пономарьова несподівано застали в обіймах двох спекотних красунь-нехай колишні заздрять

Як повідомляв Знай.uа, телеведуча Людмила Барбір підхопила коронавірус слідом за Зеленським.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Також портал "Знай" писав, що телеведуча Неля Шовкопляс підхопила коронавірус слідом за Марічкою Падалко.