У Києві зникла неповнолітня дівчинка із яскравою зовнішністю. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, неповнолітню Трохимець Аліну Анатоліївну, 2003 року народження, розшукують силами Голосіївського УП ГУНП у місті Києві.

Дівчинка живе у столиці, на вулиці Михайла Ломоносова, та вчиться в Київському кооперативному інституті бізнесу та права економіко-правового коледжу. З 7 квітня дитина перестала виходити на зв’язок із рідними, її місце перебування невідоме.

Прикмети дитини: 171 сантиметр зросту, волосся темне довге, очі карі.

Якщо вам щось відомо про те, де вона може перебувати, повідомте до поліції за номером телефону гарячої лінії.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

У коментарях під повідомленням розгорілися справжні дебати щодо зовнішності дівчинки.

«З такою губою важко не знайти. Сподіваюсь, що з нею все добре», «Назбирає на новий телефон і повернеться», «Губи, вилиці. Хто цю радість оплачував? Через 2 місяці 18», - дивуються коментатори.

«Цей пост потрібно показувати дітям-дівчаткам, нехай подивляться і уявлять, який пі@ дець почнеться в коментах, якщо вони собі забабахають таку красу в гонитві за модою, і не дай бог пропадуть з радарів батьків. Я своїм показала. Дитині бажаю швидше повідомити про своє знаходженні батькам», «Боже, які тупі і безмозкі люди є в коментах. Невже її великі губи - привід не шукати людину? Зникла, на хвилинку, чиясь донька. Зараз мода така, то губи качати, то ср*ку, тату на все тіло і пірсинг,- і що з того?», «Коли в новині про зникнення людини читаєш коменти про її зовнішність, осуд, насміхання, то втрачаєш віру в адекватних людей!», - обурюються інші.

Нагадаємо, що поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.