У Києві велосипед, взятий в оренду, став жертвою вандалів. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, велосипед знайшли наполовину згорілим.

"Просто немає слів. Якась тварюка заради забави спалила орендний велосипед. Якщо хтось володіє інфою-кидайте в повідомленні. Анонімність і винагорода за інформацію, яка істотно допоможе в пошуку вандалів, гарантовані», - пообіцяли в співтоваристві.

«У нас немає головного, невідворотності покарання: хтось може відкупитися, хтось родич якогось полковника і йому все сходить з рук, когось не помітили, або помітили, але людям пофік. Це все і вражає такі ось витівки. У Європі-це невідворотність покарання, і пофіг, хто ти. Хоч принц Британський", - вважають кияни.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Щоб так горіло, треба було його чимось облити, але тоді горіло б до низу колеса, а тут горіла тільки верхня частина в районі блоку електроніки. Хто-небудь в курсі точно, які акумулятори там використовуються? Якщо LiIo або LiPo, то цілком могло загорітися і на ходу, або при невдалій спробі розкрити модуль", - вважають інші.

«Черговий доказ того, що нашому народу не можна давати щось людське. Не для нашого бидла всі ці європейські блага. Нашим потрібно тільки покурити в метро і бухнути, бажано глоду, а потім і за кермо можна», - впевнені коментатори.

Нагадаємо, що малолітні вандали влаштували "вечірку" на кладовищі: ні хрестів, ні пам'ятників

Як повідомляв портал " Знай.ua", городяни вивалили гори голок в парку, там гуляють наші діти: "так почався новий рік"

Також " Знай.ua " писав, що вандал осквернив пам'ятник Героям Небесної Сотні: "піднялася рука на національний символ"