У Києві патрульні поліцейські допомогли дістатися до лікарні жінці, яка везла дитину у загрозливому для життя стані. Про це повідомили в Патрульній поліції Києва на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, патрульні супроводжували матір з дитиною до лікарні, розташованої на проспекті Алішера Навої.

Правоохоронці розповіли, що до них звернулася жінка, яка повідомила, що її доньці стало раптово зле. Дитині дедалі гіршало, а дорожній рух у напрямку Лівого берега був ускладнений.

Патрульні терміново зв'язалися із заявницею за номером телефону та організували їй швидкий безперешкодний проїзд до дитячої лікарні.

Пізніше жінка звернулася до поліції із словами вдячності за допомогу. Вона повідомила, що в дитини через сильну алергічну реакцію був набряк горла, тож її одразу госпіталізували і поклали під крапельницю.

Популярні новини зараз

Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

«Дай Боже, щоб таких працівників поліції було більше і довіра до них збільшиться! «Плюс» хлопцям в карму!», «Ззаду ще 10 автівок прилаштувалося, і всі в лікарню», - коментують подію кияни.

Нагадаємо, що у Києві співробітники інтернату грабували хворих дітей: ганьба з ковбасою обурила країну

Як повідомляв портал "Знай.uа", публічний список і два дзвінки на день: "слуги народу" врятували українців від шантажу підступних колекторів

Також, "Знай.uа" писав, що українець показав, що ПриватБанк творить з клієнтами