Популярна українська телеведуча Марина Леончук влучно відповіла тим, хто намагається їй дошкулити, нагадуючи, що вона родом із села. Відповідний пост вона опублікувала на своїй офіційній сторінці в соцмережі Facebook.

««Ти ж із села...» прилетіло мені у дірект повідомлення від мого підписника, «...чого ти ви...єшся» закінчив свою думку нешанований мною пан», - повідомила вона, та трохи поділилася з українцями походженням свого роду.

«Село, у якому я народилась, гугл-карта навіть не видає одразу. Настільки воно сьогодні занедбане і майже безлюдне. Це село Сезінків… Мені ж пощастило тільки народитися, точніше, бути народженою у цьому селі винятково за паспортом! Росла я в іншому, трохи цивілізованішому, селі Морозівка», - зізнається ведуча, додаючи, що в Сезінкові народилися та виросли і прожили життя її бабуся та мама.

«Тут народилась, ходила в школу, закохувалась, народжувала дітей, розлучалась, самостійно виховувала, працювала, дружила, прожила своє життя і померла моя бабуся», - розповіла ведуча.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

«Яке чудове фото, чомусь уявляла Вас в дитинстві і юності дуже тендітною дівчиною. Хотілось би, щоб кожна людина знала історію свого роду, це так зворушливо чути розповідь про бабусю, маму», «Села не можна і не потрібно цуратись», «Ви з села в місто, а я - з міста в село, теж тепер сільська», - коментують допис українці.

Нагадаємо, телеведучу Марину Леончук замучили нахабні колектори

Як повідомляв "Знай.ua", телеведуча Марина Леончук показала найулюбленішого чоловіка

Знай.ua писав, колишня ведуча "1+1" Леончук після covid-19 відстежила лякаючі симптоми: "Дуже важко"