Молода дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова останнім часом активно взялася за розвиток свого блогу. Дівчина вже має майже 70 тисяч підписників.
Саме тому Катерина часто публікує в Instagram нові світлини та ділиться подробицями з життя та своєї вагітності. До того ж у розділі stories Катерина показує своє повсякденне життя і ділиться з підписниками ледь не всім.

Скріншот stories

Так, цього разу Катерина показала, як її чоловік Віктор Павлік допомагає їй по дому. Дівчина має вже скоро народити, тому самостійно не може впоратися з усіма домашніми справами. У такі моменти на допомогу їй приходить чоловік.

Скріншот stories

Реп'яхова показала у stories, як Віктор Павлік виносить з дому сміття. При цьому дівчина відмітила, що навіть у такі короткі миті розставання з чоловіком сумує за ним.

Скріншот stories

"Уже сумую", - так Катерина Реп'яхова підписала опубліковані в stories кадри.

Нагадаємо, що вагітна дружина Віктора Павлика Катя Реп'яхова загуляла по ресторанах, забувши про карантин: "ніби не в Україні".

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Віктор Павлік заявив, що в старості його буде утримувати Молода дружина.

Також Знай.ua писав, що Катерина Реп'яхова показала турботу Віктора Паліка. Це ліки, які Віктор Павлік купив для своїх дітей і онуків коли був на відпочинку в Єгипті і зараз вони знадобилися.