Деякі люди люблять збирати гриби в лісі, а інші вважають за краще купувати їх у найближчому супермаркеті. А ось із їх чисткою вибирати не доводиться. Це завдання буває непростим, особливо якщо потрібно почистити гору грибів, але його можна спростити. Про це пише портал prostoway.

Почистити гриби – на перший погляд, нічого складного. Однак якщо їх багато, то завдання перетворюється на справжнє борошно, яке може тривати годинами. Але в даному випадку існує проста хитрість, здатна заощадити час та сили.

Чищення грибів, скріншот

Так, насамперед потрібно знайти трохи борошна. Гриби слід покласти в каструлю та залити холодною водою, щоб вони були покриті. На 2 літри води потрібно додати 2-3 столові ложки борошна, перемішати. Після цього ємність потрібно накрити кришкою і акуратно струсити. Клейковина, яка є в муці, вбере в себе бруд з грибів і їх залишиться тільки промити.

Гриби на ринку. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Крім того, гриби можна почистити мочалкою або щіткою, залежно від їх величини, зрілості, а також страви, яка готуватиметься з них.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, мити фрукти, лікувати вуха і навіть позбавлятися нежиті: про ці властивості перекису водню ви не здогадувалися.

Також наш портал інформував, допоможе із взуттям, слідами від воску і навіть матрацом: у яких випадках можна застосувати фен, крім укладання волосся.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, схуднути без спорту та дієт за пару секунд: фітнес-тренер показала, як не мучити себе і бути стрункою тут і зараз.