"Нова пошта" дає українцям можливість раз на тиждень безкоштовно надсилати посилки вагою до 1000 кілограмів. Хто і як може скористатися пропозицією, йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

"Нова пошта" постійно працює над покращенням сервісу, впроваджує нові послуги, а також радує клієнтів приємними акціями та бонусами. Зокрема, компанія активно допомагає воїнам ЗСУ, а також мешканцям прифронтових та звільнених населених пунктів.

"Нова Пошта". Фото: скрін youtube

Так, у компанії заявили, що українці раз на тиждень можуть безкоштовно відправляти вантажі до 1 тонни своїм рідним та близьким, які воюють на передовій.

"Майже у кожного з нас є друзі чи близькі, які воюють на передовій. Тож якщо тобі потрібно відправити посилку, Нова пошта доставить її до наших захисників своїм коштом", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Для ФОП вступили у дію нові правила

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Нова Пошта. Фото: скрін youtube

Отримати безкоштовну доставку можна, заповнивши форму за цим посиланням. Потрібно буде вказати дані відправника, інформацію про вантаж, адресу електронної пошти та вибрати категорію, кому надсилається посилка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Нова пошта" дає знижку на відправку за кордон: скільки можна заощадити та як отримати.

Також наш портал інформував, "Нова пошта" закрила поштомати, українці на нервах перезавантажують телефони: "Спробуйте завтра..."

Крім того, ми писали, доставка з 25-відсотковою знижкою: "Укрпошта" порадувала клієнтів.