Найбільша в Україні державна компанія "Укрпошта", яка займається не лише друкуванням марок, а також наданням послуг з пересилання відправлень, останнім часом опинилася під прицілом пильної уваги через велику кількість скарг.

Цього разу незадоволена клієнтка заявила, що співробітники компанії вкрали з її посилки кухонний кран вартістю 5 тисяч гривень. Найпідозріліше в цій історії - не сам факт крадіжки, а обставини, за яких вона сталася.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "Укрпошти" на порталі для відгуків Otzyvua.

"Укрпошта", скріншот: Facebook

"Відправила посилку з Києва до Запоріжжя. Батьки отримали її 3.08, посилка була об'ємна, почалася тривога і її віддали швидко і попросили всіх вийти. Те, що посилку ледве заклеїли скотч, співробітників відділення не збентежило! Зважити при отриманні вони не запропонували.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Батьки звернули увагу, що вона погано запакована, але проігнорували інтуїцію. Вдома виявили зникнення головного вмісту – кухонного крана! Вартість 5000 грн. Всі інші речі не ціпали. У Запоріжжі завідувачка сказала, що юридично всі папери оформлені правильно, до пошти претензій немає, що ми самі посилку мали зважити та писати листа про огляд речей.

Про ці нюанси співробітники не інформують, пропонують лише поповнити рахунок, купити газети та солодощі. На квитанції Укрпошти дрібним шрифтом написано: догляд заборонено, повернути. Не можна одержувачу оглянути посилку. Прошу Вас розібратися з цим кричущим випадком і повернути кран моїм батькам-інвалідам.

Співробітники, які вкрали кран, знають, що їх не знайдуть і не покарають, що на Укрпошті править беззаконня, бо взяли найдорожчу та найгабаритнішу річ у посилці! Я закликаю інших постраждалих від злодіїв на Укрпошті писати відгуки, все сходить з рук навіть у такий складний воєнний час! Мене, як клієнта, Укрпошта втратила!", — поділилася своєю історією незадоволена українка.

Відгук невдоволеної клієнтки "Укрпошти", скріншот: otzyvua

Нагадаємо, "Потрібно дітей годувати...": клієнти "Ощадбанку" помітили, що їх заблоковані картки оновлювати ніхто не буде.

Раніше повідомлялося, "Хтось ходить у моїх трусах": компанія "Укрпошта" затримкою доставки змушує українців міняти гардероб.

Також, ПриватБанк "намалював" клієнту відсотки за закритим кредитом: борг зріс у 20 разів.