Lifecell подарує добрим українцям, які стануть донорами крові по 10 Гб мобільного інтернету. Умови та деталі пропозиції, повідомляються на офіційному сайті оператора.

Lifecell регулярно радує абонентів приємними акціями та бонусами, а цього разу роздасть подарунки тим, хто допомагає рятувати життя – донорам крові.

Lifecell. Фото: скрін youtube

"Станьте донором крові та отримайте маленьку подяку від lifecell за ваш внесок – 10 ГБ мобільного інтернету на два тижні за донацію", - йдеться у повідомленні.

Як отримати подарунок від Lifecell:

  • Здайте кров у будь-якому центрі крові та отримайте довідку про донацію;
  • зареєструйтесь або авторизуйтесь на сайті donor.ua та в особистому кабінеті завантажте довідку про донацію;
  • після успішного підтвердження довідки замовляйте нарахування від lifecell на сайті donor.ua у розділі "Бонусна програма" > "Бонус від lifecell", натиснувши кнопку "Отримати 10 ГБ".

Lifecell. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Мобільний оператор наголошує, що право на отримання безкоштовних гігабайтів зберігається за абонентом протягом 14 днів з моменту отримання довідки про донацію.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Lifecell розповів українцям, як залишатися на зв'язку лише за 40 гривень на місяць: ось що треба зробити.

Також наш портал інформував, абонент стверджує, що Lifecell загрожує йому колекторами через 43 гривні боргу: "Навіть "Київстар" так не робить".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, абоненти "Київстар" обурені, що не можуть додзвонитися до рідних, а тарифи постійно зростають: "Ви вже зажерлися".