Одна з найбільших українських компаній з доставки поштових відправлень "Нова пошта", яка часто надсилає українцям повідомлення на мобільні телефони з промокодами, продовжує подавати неприємні "сюрпризи" не лише клієнтам, але ще й своїм співробітникам.
Цього разу співробітник одного з вантажних терміналів розповів, як начальство "урізає" робочий годинник, а гроші за заробітну плату кладе собі в кишеню.
Про це стало відомо завдяки новому повідомленню невдоволеного співробітника одного із терміналів "Нової пошти" на порталі для відгуків Otzyvua.

"Нова Пошта", фото: Знай.ua

"Працюю на терміналі вже кілька років. Нещодавно зауважив, що керівництво тишком виводить під час роботи. Тобто вхід на роботу вводишся о 5:59, а вже о 6:30 або близько того тебе виводять.
І ти працюєш безкоштовно всю зміну, а іноді зміни і по 14 годин є, потім знову вводять перед кінцем зміни, щоб співробітник не помітив, що його виводили.
Урізають таким чином годинник, а потім з криками бігають та кричать що йде недоробка покладеного годинника. Примушують виходити у додаткові зміни, щоби приховати свої незаконні махінації. Заборонили підходити до комп'ютерів і дивитися свій годинник.
На зауваження та навіть на фото фіксацію їхніх махінацій уваги не звертають: "розберемося" – вся відповідь. Кого не влаштовує, пропонують звільнитися...", - розповів невдоволений співробітник "Нової пошти".

Відгук невдоволеного співробітника "Нової пошти", скріншот: otzyvua

Нагадаємо, "Не можна оглянути...": у відділеннях "Укрпошти" стали пропадати дорогі посилки, усі приховують скотчем.
Раніше повідомлялося, що клієнти "Нової пошти" можуть оформити безкоштовну доставку: інструкція.
Також, українцям дали другий шанс: прийом заявок на виплату 5000 гривень продовжили.