Клієнти ПриватБанку можуть не хвилюватися, якщо термін дії їхньої банківської картки добігає кінця. Банк пропонує кілька способів для перевипуску картки, а також дає можливість користуватися карткою навіть після закінчення її терміну дії, завдяки автоматичному продовженню на час воєнного стану.

ПриватБанк нагадав своїм клієнтам про можливості продовжувати використовувати банківські картки навіть після закінчення терміну їх дії. В умовах воєнного стану в Україні термін дії всіх пластикових карток був автоматично продовжений на 30 місяців. Це означає, що користувачі можуть без обмежень використовувати свої картки для оплати покупок, послуг і зняття готівки.

ПриватБанк

Однак, якщо клієнти бажають перевипустити картку, ПриватБанк пропонує кілька зручних способів зробити це. Найпростіший варіант – звернутися до одного з відділень банку та замовити перевипуск картки. Крім того, банк пропонує послугу доставки нової картки по Україні або навіть за кордон.

Якщо клієнти бажають отримати цифрову картку, це можна зробити за допомогою додатку Приват24. Для цього необхідно перейти до розділу "Всі картки", натиснути на кнопку "Додати" та вибрати "Digital картка". Цифрова картка дозволяє здійснювати оплати в торговельній мережі за допомогою смартфона, купувати онлайн і навіть знімати готівку в банкоматах ПриватБанку.

Популярні новини зараз

Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Банк також нагадав, що картки, які були забуті чи вилучені в банкоматах або терміналах, не повертаються. Якщо так сталося, що ваша картка була вилучена банкоматом, навіть якщо вона видана іншим банком, необхідно звернутися до свого банку для відновлення картки.

Нагадаємо, ПриватБанк виплатить українцям від 500 до 25 000 гривень: хто отримає

Раніше ми розповідали, що закриття рахунку перетворюється на пекло: Ощадбанк приготував справжнє випробування

Також, ПриватБанк не віддає українцям депозити: рахунки блокують, гроші "зависають"