Стало відомо, що в центрі Києва заблоковано рух через озеро на дорозі.

Про це повідомляє "Київводоканал", передає PolitekA.

аварія

У Солом'янському районі столиці прорвало водопровід. Сильний потік води на годину ускладнив рух, на проїжджій частині утворилося справжнє озеро.

аварія

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

аварія

Сама аварія сталася на розі вулиці Гарматної і проспекту Перемоги.

аварія

Джерело додало:

8 вересня о 5.10 ранку до Головного диспетчерського ЗАТ АК "Київводоканал" надійшла заявка про витік води в районі проспекту Перемоги, 56

Станом на даний момент відомо, що витік стався в районі зеленої зони. Сильний потік води на час ускладнив рух на проїжджій частині. Після ліквідації витоку, рівень води спадає.

У той же час, через вимушені протиаварійні заходи зараз від водопостачання тимчасово відключений шестиповерховий житловий будинок за адресою проспект Перемоги, 60.

Пізніше стало відомо, що аварія сталася на водопровідній магістралі Д-500. Аварійна бригада Київводоканалу ліквідувала витік, заплановані ремонтні роботи.

Як додали в Водоканалі:

Після розриття, місце пошкодження труби Д500 було знайдено. Відбуваються роботи з ліквідації аварії. Без води один житловий будинок. Бригада намагається якомога швидше ліквідувати аварійні ситуації

До слова, в четвер, 6 вересня, близько 15:30 у столичному бізнес-центрі "Парус" відбулося загоряння. Про це повідомляє "Прямий".

На місце події відразу ж прибули кілька пожежних машин і швидка допомога.

пожежа

За словами рятувальників, задимлення частини бізнес-центру сталося через коротке замикання в одному з автомобілів, припаркованих у підземному гаражі.

Уточнюється, що постраждалих немає.

фото з місця подій

фото з місця подій

Перед приїздом рятувальників на перших поверхах будівлі почалася евакуація людей.

фото з місця подій

Раніше повідомлялося, що в середу, 5 вересня, страшна пожежа сталася на столичному Подолі. На вулиці Набережно-Лугова загорілися складські приміщення суднобудівного заводу.

Нагадаємо, в суботу, 8 вересня, в Києві стався прорив водопроводу. Аварія трапилася на розі вулиці Гарматній і проспекту Перемоги.

Як повідомляв Znaj.ua, на час проведення спортивно-масового заходу Intersport Ukraine Run 2018 8 - 9 вересня у Києві буде змінена робота громадського транспорту. Про це повідомили в прес-службі КМДА.

Також Znaj.ua писав про те, що у п'ятницю, 7 вересня, на Окружній дорозі Києва автомобіль Hyundai в'їхав в зупинку громадського транспорту. Машина врізалася в торговий кіоск, на зупинці "Електронмаш" на Петропавлівській Борщагівці.