В одному з районів Києва стався конфлікт між двірником та двома безхатченками. Врезультаті інциденту комунальник вистрілив в одного з них.

Про це йдеться в дописі сторінки "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

"Двірник сказав, що хлопці покрали у нього бумагу. Чоловіки заперечували, почався скандал", - вказано у підписі відео події.

Стрілянина відбулася в Дарницькому районі столиці біля пункту прийому вторинної сировини. Двірник, який саме в той час працював у дворі одного з будинків, запідозрив безхатьків у крадіжці паперу. Чоловіки заперечили йому, це спричинило скандал.

В результаті сварки, двірник використав газовий балончик проти одного з безхатченків. Його товариш заступився. Тоді двірник зробив два постріли з пістолета. Одна куля влучила в коліно, інший постріл був націлений в голову.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Постраждалий втратив багато крові, але від госпіталізації відмовився. Нападник же втік з місця події. Нині тривають його пошуки. Правоохоронці офіційних коментарів не дали.

Нагадаємо, у Києві правоохоронці затримали чоловіка, який тричі вистрілив в перехожого. Зокрема, під час патрулювання в одному з київських районів працівники поліції почули на вулиці кілька пострілів. Вони відразу ж відправились до ймовірного місця стрільби та помітили чоловіка, який щосили намагався втекти з місця події. Відзначається, що правоохоронці його затримали та вилучили пістолет.

Як повідомляв "Знай.uа", що чоловік влаштував стрілянину в магазині, до нього приєдналися копи, багато загиблих.

"Знай.uа" також писав, що черговий Росляков відкрив стрілянину в коледжі: є загиблі, поранених більше десятка.